ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 17-3-2023

Αθήνα 13 – 2 -2023

                                        Αρ. Πρωτ.: 36

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Μαρτίου 2023

από 9.00 πμ έως 14.00 μμ

Στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

(Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες, όλους όσους χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της εθελοντικής πράξης, να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 9.00 πμ – 14.00 μμ, στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος (Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ).

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές. Ας εξαντλήσουμε όλοι όσοι μπορούμε τις δυνατότητες, που υπάρχουν. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αιμοδότες «εξετάζονται» από τον γιατρό που συμμετέχει στην αιμοδοσία, ο οποίος λαμβάνει και το απαραίτητο ιστορικό τους και όλοι λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός και να τηρούνται όλοι οι όροι υγιεινής & ασφάλειας.

Υπευνθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αιμοδότες:

  • Μπορούν με την Κάρτα Αιμοδοσίας τους, να προσέρχονται για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, πρωινές ώρες, στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Αθανασάκη 1 και Ερυθρού Σταυρού, όπισθεν του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»).
  • Δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και άλλες 2 ημέρες.

Καλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών όχι μόνο να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, αλλά και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την οργάνωση της αιμοδοσίας.

Καλούμε τις Γραμματείες των Διευθύνσεων να τοιχοκολλήσουν την ανακοίνωση αυτή στον πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Σχολιάστε