ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΞΥΠΠ;

Αθήνα 19 – 1 -2023

                                       Αρ. Πρωτ.: 15

 

                                                                              Προς

 Περιφέρεια Αττικής

-Περιφερειάρχη Αττικής

-Εκτελεστικό Γραμματέα

 

ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΞΥΠΠ ;

 

Για ακόμα μια φορά έρχεται στην επιφάνεια το ζήτημα των «διεκπεραιωτικών»   συμβάσεων που υπογράφει η Περιφερειακή Αρχή με τις ΕΞΥΠΠ για ένα τόσο σοβαρό θέμα  όπως αυτό της Υγείας και Ασφάλειας των υπαλλήλων. Συγκεκριμένα με το με αριθμ. πρωτ. 404/20-10-2022 είχαμε ζητήσει από την εταιρεία ΕΞΥΠΠ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΛΕΣΣΑΣ να  υποδείξει αρμοδίως τα τυχόν ΜΑΠ κλπ, που απαιτείται  κατά την επιστημονική τους άποψη να χορηγούνται στους οδηγούς επιβατικών οχημάτων β΄κατηγορίας, στους εργαζόμενους στη Δ/νση Τεχνολογιών Πληροφορικής και στην Αυτοτελή Δ/νση Διαδικτυακής Ενημέρωσης και Ψηφιακής Εξυπηρέτησης (τεχνικά τμήματα υποστήριξης κλπ) και μέχρι σήμερα «ούτε φωνή..ούτε ακρόαση»!!!  ενώ παράλληλα πληρώνεται κανονικά από την Περιφερειακή Αρχή για την «παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας».

Την ίδια αντιμετώπιση είχε και το αίτημα που απεύθυνε για εργαζόμενους της Γενικής Δ/νσης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής ο Εκτελεστικός Γραμματέας!!!!

Επανερχόμαστε λοιπόν και ζητάμε από τον Τεχνικό Ασφαλείας της εταιρείας «ΕΞΥΠΠ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΛΕΣΣΑΣ», στην οποία κοινοποιούμε το παρόν να εκφράσει άμεσα τις απόψεις της σχετικά με το ζήτημα της παροχής ΜΑΠ κλπ στους υπαλλήλους των ως άνω ειδικοτήτων προκειμένου να προχωρήσει ολοκληρωμένα το ζήτημα της παροχής ΜΑΠ για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής.

                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Υ.Α.

 

        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

   ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

  ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κοιν/ση

ΕΞΥΠΠ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΛΕΣΣΑΣ                               

Λ. Δημοκρατίας 8              

ΤΚ 15127 Μελίσσια     

info@safetyculture.gr

 

Σχολιάστε