ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Αθήνα 11 – 3 -2020

Αρ. Πρωτ.: 87

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Συνάδελφοι όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» κατά την επικοινωνία που είχαμε, η προγραμματισμένη αιμοδοσία μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Μας τόνισαν επίσης  την ανάγκη να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να συμμετέχει όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός συναδέλφων αιμοδοτών, δεδομένου ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες.

Οι συστάσεις που έχουν έγκεινται στην πραγματοποίηση των αιμοδοσιών σε χώρους εκτός των νοσοκομείων. Οι συνάδελφοι αιμοδότες «εξετάζονται» κανονικά από τον γιατρό που συμμετέχει στην αιμοδοσία, ο οποίος λαμβάνει και το απαραίτητο ιστορικό τους.

Από τη μεριά μας θα πάρουμε μέτρα ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός κατά τον χρόνο αναμονής. Θα γίνεται εγγραφή σε λίστα (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) και θα φροντίζουμε για την έγκαιρη ειδοποίηση των συναδέλφων.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες, όλους όσους χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της εθελοντικής πράξης, να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και ώρα 8.30 πμ – 2.00 μμ, στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος (Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ).

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές. Ας εξαντλήσουμε όλοι όσοι μπορούμε τις δυνατότητες, που υπάρχουν.

Καλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών όχι μόνο να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, αλλά και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την οργάνωση της αιμοδοσίας.

Καλούμε τις Γραμματείες των Διευθύνσεων να τοιχοκολλήσουν την ανακοίνωση αυτή σε ευδιάκριτα σημεία των υπηρεσιών.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 13-3-2020 2

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s