ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Αθήνα 12-6-2019

Αρ. Πρωτ.: 146

Προς

                                        Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ., με παρόντα τα 22 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κορκίδου Σωτηρία, Ηλιόπουλος Γιώργος, Σαραντοπούλου Κάκια, Κυριακόπουλος Γιώργος, Τσιλογεώργης Γιώργος, Φωτεινός Σταύρος, Πνακάς Χάρης, Στασινοπούλου Ιωάννα, Γερακίνη Βασιλική, Νικολέτα Ιωακειμίδου, Μπουκουβάλας Αχιλλέας, και Κατούνη Κορνηλία, καθώς και παρόντων των μελών των Τοπικών Διοικουσών Φιλιάδη Φίλιππο, Μηλιάρα Ρόζυ, Κωνσταντινίδη Δημήτρη, Παπαδόπουλο Δημήτρη, Τσίγκα Κων/νο, Λάμπου Αναστασία και Αναστασιάδη Συμεών συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Αρχή και σε υπηρεσιακούς παράγοντες για τα ζητήματα που προέκυψαν με τη συγκρότηση των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων, προκειμένου να μας δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα, που έχουμε καταθέσει με τα σχετικά έγγραφά μας και να δοθούν λύσεις, ώστε να μην επαναληφθούν στις επικείμενες εκλογές.
  1. Να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Αρχή για καθυστερήσεις και προβλήματα στην εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε συγκεκριμένες Δ/νσεις.
  1. Να προχωρήσει σε παρεμβάσεις σε ορισμένους προϊσταμένους Διευθύνσεων για συγκεκριμένα ζητήματα, που έχουν δημιουργηθεί.
  1. Να προχωρήσει σε παρεμβάσεις για τις εξετάσεις οδήγησης των υποψηφίων οδηγών και των 74ρηδων και σε συγκέντρωση των συναδέλφων εξεταστών.
  1. Να δημοσιοποιηθεί ανακοίνωση για το περιβόητο κτήριο στο Περιστέρι, στην οποία να εκφράζεται η άποψη του ΔΣ ότι η Περιφερειακή Αρχή «ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» να προχωρήσει στην αγορά του κτηρίου».
  1. Να εκδοθεί ενημερωτικό σημείωμα για τις εξελίξεις με τη δικαστική διεκδίκηση των μισθολογικών μας απωλειών, μετά τις διαρροές για την απόφαση της Ολομέλειας του ΣΤΕ για συνταγματικότητα των περικοπών.
  1. Να εκδοθεί έγγραφο για τα δομικά προβλήματα του Πληροφορικού Συστήματος ΙΡΙΔΑ και να ξαναγίνει παρέμβαση στην Περιφερειακή Αρχή.
  1. Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την ΚΥΑ που εκδόθηκε με παρέμβαση και της ΟΣΥΑΠΕ για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και Προληπτικής Ιατρικής, που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού), για την παράταση, που δόθηκε στις συμβάσεις των συναδέλφων με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, και για τα ζητήματα, που σχετίζονται με τον αποκλεισμό των δημοσίων υπαλλήλων από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ και τα οποία πρέπει να αντιπαλέψουμε.

9. Εγκρίθηκαν απολογιστικά τα οικονομικά της περιόδου από 15-4-2019 έως 10-6-2019.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 11-6-2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s